Tips Untuk Update Blog

Assalamualaikum

Hoih nak dekat dua bulan rasanya tak update blog. Sebelum tu kan kan kan nak bagitau yang start harini sara akan perkataan 'sara' untuk kata ganti nama diri *rasa macam tengah belajar tatabahasa pulak* sebab setelah bermuhasabah diri rasa macam kasar pulak perkataan 'aku' tu. Lagipon yang dok usha blog sara ni ada yang lagi berumur dari sara kan. SARA. Thats my name k, bukaan rekaan semata mata. Actually bukan sebab malas tak update blog walaupon ada jugak perasaan malas sikit, cuma kenapa orang tak boleh tekan JOIN THIS SITE. Please please help me.

Oke berbalik kat tajuk kita pada hari ni ye anak anak. Sara akan bagi tips untuk update blog maybe untuk orang yang baru beblog, yang tengah blur tak tau nak update apa atau untuk sesapa ja.


Benda yang hampa suka. Update je la pape yang hampa suka. Kalau hampa suka makan, update ja tentang makanan. Sara suka diy. Do It Yourself. Nanti Sara cita tentang diy k. Janji.

Benda yang hampa tak suka. Kalau hang tak suka kat jemah, update ja pasai dia. Tapi pastikan dia tak follow blog hang. Haha. Aip aip tak baik tau kutuk orang. Cerita ja hang tak suka makan nasi kandaq, hang tak suka buat homework, hang tak suka kalau orang lain minat exo sebab hang nak kawal sorang. Oke tu semua pasai sara k.

Apa yang tengah dipikirkan. Apa yang hampa tengah pikiaq tu update ja dalam blog. Tapi kalau nak pi tandas tu takyah la update dalam blog.

Tentang aktiviti harian. Pagi tadi tidoq, tengah hari tidoq. petang tidoq, malam tidoq. Oke boleh ja update kat blog. tapi tu pengsan namanya, bila masa nak update?

Perkara yang hampa baru alami. Petang tadi kan fuhh memang betol betol la, masih terasa degupan jantung lagi sampai sekarang. hampir ja terpijak bapak semut tu. Kalau tak, tak pasai ja anak semut tu jadi anak yatim.



Oke lah nanti sara update lagi k. Sakit betul tekak ni rasa macam setahun tak minum ayaq. Oh sebelum tu twitter sara dah deactive tau, rasanya dah dua tiga bulan camtu. Jangan dibaling balik pulak fon hampa tu sebab cari twitter sara tak jumpa. Satu lagi. yang pasai join this site tu please please please sapa tahu please help me.

Terima kasih sudi baca ^_^

0 comments :

Post a comment